TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

 • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

 • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

 • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

 • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2017:

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS.

 

 • FESTA DEL PILAR. Sortida 12 d'octubre. Preu 395,00 euros. Autocar Barcelona-Sabiñánigo. Visitarem Torla, Ordesa, Panticosa, Biescas, Jaca, Sant Joan de la Peña, Osca, Alquezar. Hotel a Sabiñánifo. Excursions incloses, Entrada a dos Monastirs. Cliqui aquí per a més informació.

 • CROACIA. ESLOVENIA I BÒSNIA. Sortida 15 d'octubre. Preu 1.310,00 euros. Avió Barcelona-Zagreb. Visitarem Zagreb, Eslovenia, Ljubljana, Postojna, Zadar, Split, Dubrovnik, Pocitelj, Mostar, Plitvicw, Zagreb. Trasllat aeroport, avió anada i tornada. Trasllat aeroport-hotel-aeroport. Estada hotel 3-4* en règim indicat. Cliqui aquí per a més informació.

 • RUTA CERVANTES, GASTRONOMIA MANXEGA. Sortida en autocar, visitarem Vall d'Uixò, amb les Coves de Sant Josep, Motilla Riu Cuervo, Conca, Peníscola ... Preu per persona 385,00 euros 4 dies. Cliqui aquí per a més informació.
 • FIRA DEL PERNIL I DONYANA. Sortida 18 d'octubre. Autocar, visitarem Bailén, Còrdova, Sevilla, Donyana, Rocío, Andujar. Preu per persona 595,00 euros. 6 dies-5 nits. Cliqui aquí per a més informació.
 • MERAVELLES DELS PAÏSOS BAIXOS. Avió anada i tornada, trasllats aeroport. Visitarem Amsterdam, Brujas, Amberes, Delf, Rotterdam, La haya, Marken, Volendam. Preu 1.195,00 euros. Sortida dia 21 d'octubre. Cliqui aquí per a més informació.
 • SICILIA ETERNA. Sortida 11 de novembre. Avió anada i tornada, trasllats aeroport. Règim de pensió completa. Visitarem Catania, Etna, Taormina, Siracusa, Noto, Ragusa, Agrigento, Segesta, Erice, Palermo. Preu 1.085,00 euros. Cliqui aquí per a més informació.
 • LA COTÊ VERMEILLE. Sortida 21 d'octubre. Autocar, guia acompanyant. Visitarem Castelló d'Empúries, Perpinyà, i Colliure. 2 dies 1 nit. Hotel Sant Marc. Preu 97,00 euros per persona. Cliqui aquí per a més informació.
 • CAMPRODON. LA GLEVA I SETCASES. Sortida 19 d'octubre. Autocar, esmorzar, dinar i visita per Camprodón, Setcases. Preu 39,00 euros per persona. Cliqui aquí per a més informació.
 • CASTANYADA. RIALP-SORT-LA SEU D'URGELL. DOS DIES. Sortida 28 d'octubre. Autocar, esmorzar, dinar, sopar, esmorzar segon dia i dinar. Preu 99,00 euros. Ball i sopar de castanyada. Possibilitats d'anar a Sort a comprar Loteria a la Bruixa d'Or. Cliqui aquí per a més informació.
 • ARBÚCIES. CATIFES DE FLORS. Sortida 27 de maig. Autocar, esmorzar, dinar i visita per Arbúcies. Preu 36,00 euros per persona. Ball després del dinar. Cliqui aquí per a més informació.

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web