TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

  • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

  • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

  • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

  • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2018:

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS.

  • REVETLLA A LA COSTA BRAVA. SORTIDA DIA 22 DE JUNY FINS EL 24. VISSITAREM PALAMÓS , PLATJA D'ARO I TORDERA. EXCURSIONS SEGONS PROGRAMA. PREU PER PERSONA 239,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

ITALIA DEL NORD. MILAN, LLAC DI GARDA, VENÈCIA, VERONA, SIRMIONE, PÀDUA, VICENZA, RIBA DI GARDA. EXCURSIONS INCLOSES. AVIÓ ANADA I TORNADA DES DE BARCELONA. GUIES LOCALS, PENSIÓ COMPLETA DURANT EL VIATGE. PREU PER PERSONA 690,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

ALSACIA I LA SELVA NEGRA + CREUER RHIN. 6 DIES. SORTIDA 12 D'AGOST FINS 17 D'AGOST. TRASLLATS AEROPORT. AVIÓ BARCELONA-ZURICH-BARCELONA. ESCURSIONS SEGONS PROGRAMA. HOTEL 4*. PREU PERSONA 1.175,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

NARBONNE. TERRA VINEA DEL LLENGUADOC. AUTOCAR. SORTIDA DES DE BARCELONA 23 DE JUNY 2018 SANT JOAN. VISSITAREM NARBONA I EXCURSIONS SEGONS PROGRAMA. PREI PER PERSONA 199,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

SRI LANKA, EL PAIS DELS SENTITS. 8 DIES. RUTA COLOMBO, HABARANA, POLONNARUWA, ....VISITES SEGONS EL PROGRAMA. PREU PER PERSONA 1.475,00 EUROS. SORTIDES ABRIL, MAIG I JUNY 2018. Cliqui aquí per a més informació.

ATENAS + CIURCUIT OELOPONESO, DELFOS I METEORAS. AVIÓ BARCELONA-ATENES-BARCELONA. INCLOU CREUER 3 ILLES. VISITES SEGONS PROGRAMA 15 D'AGOST. PREU PER PERSONA 1.290,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

COSTA DAURADA. COMA-RUGA 5 DIES. HOTEL NATURA PARK 4*. DEL 25 AL 29 DE JUNY. AUTOCAR, 4 NITS PENSIÓ COMPLETA AIGUA I VI INCLÒS. ANIMACIÓ CADA DIA A L'HOTEL. PREU 272,00 EUROS. HABITACIÓ INDIVIDUAL 20,00 EUROS PER PERSONA I NIT. Cliqui aquí per a més informació.

SELECTE VALL D'ARAN. PER 299,00 EUROS. AUTOCAR. 4 DIES. VISSITAREM SORT, ESPOT, PARC AIGÜESTORTES, LLAC SANT MAURICI, ESTERRI D'ANEU, VIELHA, PLA DE BERET.... EXCURSIÓ 4X4. DEL 4 AL 7 D'OCTUBRE 2018. PENSIÓ COMPLETA. SUP. INDIVIDUAL 19,00 EUREOS, PERSONA I DIA. Cliqui aquí per a més informació.

FIRA DEL MARISC. AUTOCAR FINS L'AEROPORT. AVIÓ ANADA I TORNADA BCN-SANTIAGO-BCN. GUIA ACOMPANYANT. SUPLEMENT INDIVIDUAL: 99,00 EUROS. INCLOU MARISCADA I QUEIMADA. SANTIAGO, VALENZA DO MIÑO, TUY, BAYONA, CAMBADOS, ILLA DE LA TOJA, O'GROVE, CATARACTES CASTRO BAROSO-CALDAS, FIRA DEL MARISC. TOTAL PREU 555,00 EUROS. DATA 7 D'OCTUBRE. Cliqui aquí per a més informació.

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

  • CASTELL DE MONTESQUIU. Autocar, esmorzar, dinar, visita guiada al castell, ball... Demani pressupost per sortides d'altres llocs. Cliqui aquí per a més informació.

  • COVA DE LA FONT MAJOR. L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Autocar, guia, esmorzar, dinar, entrada i visita a la cova, ball, demani pressupost per qualsevol lloc de catalunya. Cliqui aquí per a més informació.

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web