TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

 • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

 • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

 • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

 • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2017.

 

 

ESTADES i SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS:

 

 

 • CIRCUIT A SUÏSSA. 5 DIES. SORTIDA DIA 13 D'AGOST FINS DIA 17. AVIÓ ANADA I TORNADA. PREU 1050,00 EUROS. VISITA: ILLES BORROMEO, TASCH, ZERMATT, BERNA, HASLIBERG, ALPENTOWER, INTERLAKEN, LUCERNA, LLAC DELS QUATRE CANTONS, ZURICH, CATARACTES DEL RIN ... ETC. Cliqui aquí per a més informació.

 • FIRA DEL MARISC. RIES BAIXES. 6 DIES-5 NITS. SORTIDA DIA 2 D'OCTUBRE. PREU 490,00 EUROS. AUTOCAR FINS A L'AEROPORT. AVIÓ BCN-VIGO-BCN. VISITAREM SANTIAGO-CAMBADOS-ILLA LA TOJA, O'GROVE...... Cliqui aquí per a més informació

 • LOURDES. 4 DIES. SORTIDA 5 DE SETEMBRE. PREU PER PERSONA 175,00 EUROS. AUTOCAR GRAN TURISME, HOTEL ACROPOLIS PENSIÓ COMPLETA. VISITAREM LOURDES, PAU I TARBES. Cliqui aquí per a més informació.

 

 • ELS ENCANTS DE BAVIERA I TIROL. 5 DIES. AVIO BCN-MUNICH-BCN. GUIA ACOMPANYAMENT. ASSEGURANÇA VIATGE. VISSITAREM MUNICH, INSBRUCK I SALZBURG. ENTRADA AMB AUDIOGUA ESPANYOL CASTELL DE NEUSCHWANSTEIN. SORTIDA DIA 9 SETEMBRE PREU 790,00 EUROS.

 

 • ANDORRA. 3 DIES AUTOCAR, GUIA TOT EL VIATGE, ARRIBADA A L'HOTEL PER DINAR I RETORN EL DARRER DIA DESPRÉS DE DINAR. ESTADA 3 DIES-2 NITS HOTEL PATAGONIA O SIMILAR 4 *. PENSIÓ COMPLETA I BEGUDES. SORTIDA DIA 7 DE JULIOL. SUPLEMENT INDIVIDUAL DE 50,00 EUROS. PREU TOTAL 169,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

 

 

 ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS:

 

 • SORTIDA PERATALLADA. BAIX EMPORDÀ. AUTOCAR, ESMORZAR, DINAR, VISITA GUIADA, BALL.... DEMANI PRESSUPOST. RESTAREM PENDENTS DE LES SEVES PETICIONS. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

 

 • SORTIDA COVA DE LA FONT MAJOR. L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. AUTOCAR, GUIA, ESMORZAR, DINAR, ENTRADA I VISITA A LA COVA, BALL, DEMANI PRESSUPOST PER QUALSEVOL LLOC DE CATALUNYA. Cliqui aquí per a més informació.

 

FOTOGRAFIES:

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 12 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web