x LiceuEl Liceu al territori és un projecte per apropar l’òpera a totes i tots els associats i casals de FATEC de tot Catalunya.

 

x diaGentGran22Com sabeu el dia 1 d’octubre, es el Dia Internacional de les Persones Grans, que va ser declarat per l’Assemblea General de l’ONU l’any 1990.

 

 

 

x diaAVISCom cada any el dia 26 de juliol festivitat de Santa Anna i Sant Joaquim es celebra el dia dels Avis i Àvies.

 

 

 

x CCBLLEl 21 juliol 2022, La consellera comarcal de Gent Gran Vicky Castellanos acompanyada de representants del Consell Consultiu de la Gent Gran Baix Llobregat s'ha trobat avui amb Josep Carné, president de la Fatec, Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya, Ramon Tubella vicepresident i Joaquim Julve representant territorial, per cercar futures vies de col·laboració mútua i trobar sinergies de treball que ens permetin millorar la qualitat de vida de les persones grans.

 

 

 

x logo ceomaEl 30 juny 2022 a Madrid, CEOMA va presentar un manifest per impulsar l’envelliment saludable arreu de l’Estat, que va aplegar l’adhesió de 30 entitats entre les que es troba la FATEC.

 

 

logo mailchimp lagranpantallaFestival de Cinema LA GRAN PANTALLA

Tornem a les sales de cinema! Del 28 de juny al 3 de juliol

 

 

15juny 1L’ONU va declarar el 15 de juny com El Dia Mundial de Presa de Consciència de l'Abús i Maltractament a la Vellesa amb l'objectiu de conscienciar i denunciar el maltractament, abús i patiments a què són sotmesos moltes persones grans a tot el món.

 

 

fatec120 dol

El passat 18 maig 2022, ens ha deixat el company Mario Cugat Leseurs, qui durant 12 anys en va ser el nostre president.

 

 

 

x solidaritatintergeneracionalLa FATEC com l’organització de referència en el món de la gent gran a Catalunya, en el Dia Europeu de la Solidaritat entre Generacions que se celebra cada 29 d’abril, hem volgut aprofitar aquesta diada per advoca per una societat per a totes les edats.

 

 

 

x logo fatec 150La FATEC (Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya), com entitat de referència de la gent gran a Catalunya, en resposta a un sentiment generalitzat sobre el descontentament amb els serveis que rebem per part de les entitats financeres com també...

 

 

 

 

x pau

Davant les terribles noticies que sacsegen el món, per la guerra a Ucraïna, des de FATEC i en nom dels més de 500 Centres de gent gran que formem aquesta família amb prop de mig milió de persones, ens hem posicionat a través d’un manifest en contra de la guerra i a favor de la PAU.

 

 

 

x GOGG FATECEn resposta a un sentiment generalitzat de atenció inadequada per part del sector bancari a les necessitats de servei que tenen alguns col·lectius entre ells el de la Gent Gran, i la convicció que el tracte inadequat al que ens referim, esdevé en maltractament tal com ho defineix la OMS,- “l’acció, única o repetida, o manca de resposta apropiada, que s’esdevé dins de qualsevol relació on existeixi una expectativa de confiança i que produeixi dany o angoixa a una persona”.