El dia 3 de desembre 2019 els membres de FATEC Mª. Asunción Forcada i l’Enric Ollé, van participar en el programa “El matí de Catalunya Radio”, dirigit per la periodista Mónica Terribas, en una taula rodona, sobre un tema tan delicat com el sexe de la gent gran, els nostres companys van estar acompanyats, per una Doctora en sexologia, el Sr. Armand de Fluvià representant al col·lectiu gai i una senyora molt lliberal, moderat per la mateixa Mónica Terribas, el programa va transcorre amb un ambient molt cordial posant sobre la taula els problemes i estereotips sobre el tema de la sexualitat, amb una molt bona participació de tothom. Com a conclusió el programa va ser molt participatiu i interesant, que va permetre poder parlar en tota llibertat tant de les opinions generals com les situacions més particulars com també de com ens vam informar i formar els més grans sobre aquest tema.
Va quedar palès que el sexe ens acompanya durant tota la vida, i al contrari de que pensa molta gent, (sobre tot el jovent), la gent gran també tenim sexe, encara que es molt més tranquil, reposat i segurament no tan freqüent com quan ests jove, però igualment satisfactori.
Aquest programa amb un tema tan delicat, va resultar molt respectuós i aclaridor, per una qüestió tan delicada, que resulta un tabú per a molta gent, per tan estem molt satisfets d’haver aportat la veu dels més grans en aquest programa.

Podeu sentir el programa clicant AQUI.

 

catalunyaRadioParticipacioFATEC 1

catalunyaRadioParticipacioFATEC 2

catalunyaRadioParticipacioFATEC 3