x logo fatec 150El 20 de juny 2019 es va celebrar a Barcelona la XXXVI Assemblea General Ordinària de FATEC baix el lema “Junts farem una nova FATEC”.

x firagran2019 bVoluntaris de FATEC han participat en diferents actes que s’han celebrats dins del marc de Fira Gran 2019.

x firagran2019Del 12 al 15 de juny 2019, s’ha realitzat la 21ena edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya a les Drassanes Reials de Barcelona.

x homenatgeEl dia 30 de maig de 2019, a la seu del Consell Comarcal del Bages, membres del Consell Assessor de Gent Gran del Bages i amics i companys, varen retre-li un homenatge de comiat.

x urnaEl dia 22 de maig de 2019, BTV en el programa “El matí de Barcelona”, va convocar a persones representatives del sector de gent gran per parlar sobre: “Què li demanem als candidats a l’Alcaldia de Barcelona en relació a la Gent Gran”

x maltractaments tvLa Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya pretén equiparar el maltractament psicològic amb el maltractament físic.

x pobresaEl 7 de maig 2019, a Barcelona i organitzat per la Fundació Pere Tarrés i Fundació Agrupació, s’ha realitzat la Jornada “Pobresa i Vellesa”

x mortGran part de la ciutadania ha vist amb comprensió la demanda de la Sra. Maria José Carrasco de posar fi a la seva vida, després de 30 anys de patiment.

x escut sabadellDurant la setmana del 8 al 14 d’abril 2019 s’ha celebrat a la ciutat de Sabadell la “Festa Gran”.

x dona envellimentFATEC, ha participat el dia 12/03/19 en la jornada “Dona i Envelliment” celebrada en el Casal Municipal de Vilanova i la Geltrú.

x logo tv3L'11 de febrer de 2019, les càmeres de TV3 van venir a FATEC a gravar una entrevista per parlar sobre alguns productes financers que poden complementar les pensions.

x logo generalitat 150El 13 de febrer 2019, la FATEC ha estat invitada a comparèixer en al Parlament de Catalunya, davant la Comissió d’Estudi de les Politiques per al Millorament de la Qualitat de Vida de la Gent Gran.

x consell expertsEl 6 de febrer 2019, a la seu de la Residència d’Investigadors CSIC – Generalitat de Catalunya, es va realitzar una jornada de treball de la direcció de FATEC amb el seu Consell Assessor d’Experts a fi de poder analitzar les activitats de la Federació

x aiguesEl 4 febrer 2019, el president de Fatec Sr. Josep Carné i el portaveus Sr. Enric Ollé, van participar en un debat sobre la situació de vulnerabilitat que viuen persones grans jubilades amb pocs recursos

x catalunya socialEl passat 29 de gener 2019 i dins del cicle de debats Catalunya Social es va presentar l’informe “El sistema de pensions a Espanya: les febleses d’un model que urgeix una solució duradora”,

x mort pere serraPerdre un amic i col·laborador actiu, empàtic i molt conegut per la seva constant participació en infinitat d’activitats socials al llarg de la seva llarga vida es dolorós

x seguretat ggEl Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya va celebrar el 16 de gener de 2019 una Jornada sobre “la Seguretat de les Persones Grans”

x politicaLa Fatec va mantenir diverses reunions a finals de 2018 amb representants de benestar de tots els grups politics del Parlament de Catalunya.

x logo consell comarcal garrotxa

El 12 de desembre 2018, el president i vicepresident de Fatec senyors Carné i Tubella, van assistir a una trobada realitzada a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa

x ue 150Els dies 26 i 27 de novembre de 2018 la FATEC ens hem desplaçat fins a Brussel·les per fer una visita institucional al Parlament Europeu,

x transitEl passat 21 de novembre de 2018 la Fatec va assistir a la reunió per demanar el control de la circulació de vehicles per les voreres a Barcelona.

x logo taula tercer sectorAmb al lema de DESIGUALTATS SOCIALS, SOLUCIONS LOCALS” la Taula del Tercer Sector Social ha realitzat els dies 21 i 22 de novembre de 2018 el seu 6è Congrés on la Fatec hi ha participat amb un estand

x logo casal infantsLa trobada va ser motivada per la signatura del conveni de col·laboració entre les dues entitats per dur a terme el projecte Mentories, Servei de Transició a l’Autonomia.

x logo institut santpedorDes de l’Institut d’Ensenyament Secundari D’AURO de Santpedor un grup d’alumnesva demanar a Fatec informació sobre les persones d’edat, donat que estan fent un treball de recerca sobre la gent gran

x canvi demograficEl passat 6 de novembre de 2018 l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Assessor de la Gent Gran van presentar l’«Estratègia sobre el Canvi Demogràfic i Envelliment: Una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030».

x logo bell lloc 150La FATEC va participar el passat 21 d’octubre 2018, a la festa de la Gent Gran que és va celebrar a Bell-lloc d’Urgell

x logo acraFATEC ha participat a la jornada organitzada per ACRA per presentar i debatre el model de l'atenció a la dependència i la gent gran que es fa a Catalunya, que s’ha realitzat el passat 18 octubre 2018

x manifest maltractamentsEl 18 d'octubre de 2018, al Palau Macaya de Barcelona, va tenir lloc la trobada d'entitats a la qual estaven convocades les 58 organitzacions adherides al manifest.

x voluntarisEl passat 16 d’octubre de 2018 es va reunir el Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, en el qual la Fatec hi participa.

x logo age 150El 5 d’octubre 2018 es va presentar en detall el contingut del manifest que s’ha elaborat per demanar al eurodiputat davant les properes eleccions europees, perquè es tinguin en compte els drets de les persones grans.

x logo xarxanetEl dia 1 d’octubre amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones d'Edat el mitjà de comunicació @xarxanet.org va venir a FATEC per analitzar i comentar com estem vivint el canvi generacional

x mentoriesArrel de la entrevista que ens va fer @xarxanet.org, s’ha publicat una noticia sobre el projecte de Mentories que està portant a terme la FATEC

x intergeneracional vilanovaOrganitzada pel Consell comarcal del Garraf el 27 de setembre, representant a la FATEC el seu president Josep Carné hi ha participat presentant la ponència “El paper de les persones grans al Segle XXI”.

x logo platja daroEl passat dia 28 de setembre 2018, i per donar inici a la celebració del dia Internacional de la Gent Gran, la delegació territorial de Girona va celebrar a la població de Platja d’Aro la tradicional trobada amb els membres dels casals de la demarcació.

x logo aste bcnEl president de FATEC, Sr. Josep Carné s’ha reunit amb les Sras. Luisa Güell i Maite Echegaray de l’entitat ASTE BCN per fer un acord de col·laboració mutu, i buscar sinergies de treball d’ambdues entitats.

x logo taula 3er sector 150El passat 19 de juliol de 2018 la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya va celebrar l’acte del seu 15è aniversari. Hi va assistir Fatec, que va ser una de les entitats fundadores de la Taula el 2003

x migrantsPer buscar sinergies de treball conjunt per intentar integrar a les persones grans immigrades hem mantingut una reunió de treball amb la Pejucat i Catnova.

x festa gg sant quintiEl 30 juny 2018 es va celebrar a Sant Quintí de Mediona la Fira de la Gent Gran on la FATEC hi va estar-hi present amb un estand

x entrevistes estudiantsEl 26 de juny de 2018, Mario Cugat, del Gabinet d’estudis, va rebre la visita de Mireia Sala, alumna de Batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona i a Andrea Morales, alumna de Batxillerat del Col·legi dels Salesians de Sant Vicenç dels Horts.

x logo btv 150El 25 juny 2018, l’emissora de radio Betevé i en el seu programa “El matí de BCN”, ha organitzat un debat per parlar dels maltractaments de la gent gran.