El dia 11 de maig de 2015 ens van visitar a la seu de Fatec per parlar sobre les eleccions municipals la Sra Irma Rognoni, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona per CIU, acompanyada del Sr. Jordi Grané que varen ser rebuts per els Srs. Cugat, Carné, Tubella, i Janè acompanyat del Sr. Zalacain.

Es va realitzar un intens intercanvi d'opinions sobre les propostes que els havíem tramés en el document el·laborat per la nostra Federació i els punt de coincidència amb el seu programa electoral on hi varem trobar molts punts ens comú, i com moltes de les nostres aportacions estaven contemplades quasi de forma literal.

Van ser molts els temes tractats, però es va fer un especial èmfasi en el tema dels desnonaments i les possibles solucions per resoldre la situació de la familia, així com temes quotidians del dia a dia que ens preocupa i tenen incidència en el nostre col·lectiu, com són temes de accessibilitat, parcs públics, habitatge, enterrament, comerç de proximitat, etc.

Sigui quin sigui el resultat electoral, la Sra. Rognoni es van comprometre que de forma periòdica i continuada es farien trobades amb la Fatec per poder fer un seguiment del compromisos electorals del seu partit.

 

visita-ciu-eleccions-municipals-2015-01

 

visita-ciu-eleccions-municipals-2015-02