El dia 6 de maig de 2015 ens van visitar a la seu de Fatec per parlar sobre les eleccions municipals representant a Esquerra Republicana de Catalunya, el Sr. Jaume Forés (President de la Comissió Sectorial de Benestar Social) i el Sr. Eduard Cuscó membre de la llista per la ciutat de Barcelona.

Es va realitzar un intens intercanvi d'opinions sobre les propostes que els hi havíem tramés en el document elaborat per la nostra Federació i els punt de coincidència amb el seu programa electoral on hi vam trobar molts punts ens comú, i com moltes de les nostres aportacions estaven contemplades quasi de forma literal.

Van ser molts els temes tractats, però es va fer un especial èmfasi en el tema de la pobresa que afecta a la gent gran, així com temes quotidians del dia a dia que ens preocupa i tenen incidència en el nostre col·lectiu, com son temes de accessibilitat, parcs públics, transport, sanitat , salut, habitatge, enterrament, comerç de proximitat, etc.

Sigui quin sigui el resultat electoral, el representats d'ERC, es van comprometre que de forma periòdica i continuada es farien trobades amb la Fatec per poder fer un seguiment del compromisos electorals del seu partit.

 

visita-erc-eleccions-municipals-2015-01

 

visita-erc-eleccions-municipals-2015-02