Com cada any la delegació de FATEC de Girona, el divendres 10 de març 2017, va fer una trobada a Olot per celebrar el "Dia Internacional de la Dona Treballadora"

L'acte va consistir en un dinar de germanor en el que s'hi van aplegar al voltant de 500 persones vingudes de diferents demarcacions de la província, va presidir l'acte el Delegat Territorial de la FATEC per Girona Sr. Jaume Figueres i va estar acompanyat per la Sra. Marta Casacuberta Directora Territorial de Treball Afers social i Família de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Josefina Surina Coordinadora Territorial del Institut Català de la Dona de Girona, que es van dirigir als assistents en breus parlaments sobre la importància de la gent gran dins de la societat i la participació de la dona en la mateixa.

Des de Barcelona hi van assistir el nostre president, Sr. Josep Carné i la Sra. Montse Pous que amb representació de les dones va fer un parlament posant en èmfasis la discriminació de la dona en general i sobretot en la que ha treballat tota la vida a la llar per la cura de la seva família i fent una crida per continuar lluitant i reivindicant perquè la societat les tingui en compte i se’ls doni el reconeixement que es mereixen i que els permeti poder cobrar una pensió digna.

L’acte va acabar amb una cantada d’havaneres, per un grup de Sant Feliu de Guíxols i una sessió de ball que van aconseguir socialitzar i entretenir als assistents.

 

dia dona olot 01

 

 

dia dona olot 02

 

 

dia dona olot 03