S’ ha organitzat un any més el Concurs de pessebres en la seva edició XVII i com sempre hi han participat Casals i altres entitats que estan adherides o federades a Fatec.
En total s’hi han apuntat 18 concursants, entre Barcelona i L’Hospitalet, mantenint així aquesta tradició tan arrelada a la nostra terra.

Delegats de Fatec han format el Jurat qualificador i durant els dies 28 i 29 de desembre de 2016, van valorar els treballs presentats, on es tenen en compta diferents aspectes dels mateixos, com son la innovació, la proporcionalitat, la perspectiva, la il·luminació, la qualitat de les figures, el format, la situació i altres detalls, sempre amb total imparcialitat. El resultat final ha sigut el següent:

  • Menció d’honor........................................Casalet del Turó de la Peira
  • 1er. premi.................................................Espai Gent Gran Parc Sandaru
  • 2ón .premi................................................Casal Gent Gran Casanellas
  • 3er. premi................................................Casal Gent Gran Taulat-Saladrigas
  • 3er. premi (compartit)............................Casal Gent Gran Bac de Roda.

Com anys anteriors, la entrega de diplomes es va efectuar a la Casa Golferichs el passat dia 17-02-2017, amb assistència d’unes 45 persones. A part dels guanyadors, també es van entregar diplomes a tots els participants.

L’acte va ser presidit pel nostre President, Josep Carné, que després de la presentació i benvinguda per part de Joan Vives, va dirigir un parlament als assistents. Seguidament es va procedir a la projecció d’un power-point de tots els pessebres participants, que va preparar el nostre company Marçal i que va rebre molts elogis per part del públic assistent i al que nosaltres ens hi unim. A continuació es va fer l’entrega de diplomes.

Seguidament tenia d’actuar una coral, que per una mala entesa no es va presentar. El temps calculat per la seva actuació, es va dedicar a fer un intercanvi d’opinions, propostes o queixes, entre els assistents i el president de Fatec, que va ser molt profitós i que va concloure amb la necessitat de fer unes trobades de presidents o representants de Casals i Entitats a la seu de Fatec amb el President i membres de la Junta. Ho posarem en marxa.

Per concloure l’acte es va servir una xocolatada amb pastes, i tots vam gaudir d’un ambient distès i amable, on creiem que tothom va marxar molt satisfet de les atencions rebudes. Volem agrair la col·laboració dels delegats de Fatec, per la seva entrega i dedicació per que l’acte fos un èxit.

Animem a tothom que en anys vinents es pugui repetir el Concurs i que si pot ser, augmenti la participació d’aquesta tradició que no s’ha de deixar perdre.