El divendres 9 de juny 2017 a l’oficina del Parlament Europeu a Barcelona es va realitzar la jornada “UNA EUROPA AMB VALORS – GENT GRAN” per analitzar com es viu la vida de jubilat a la UE.

Hi van participar per una banda el nostre president Sr. Josep Carné i el Sr. Jaume Jané del Grup d’Opinió de la Gent Gran, amb un format de diàleg per debatre com ha canviat el model de jubilat en els darrers anys com a conseqüència de la crisi, i com es vol afrontar aquesta etapa de la vida per aconseguir un envelliment actiu i que a més sigui socialment productiu.

També hi van participar la professora de la Universitat de Vic Sra. Anna Bonafont per exposar el seu punt de vista sobre l’envelliment actiu, la Catedràtica d’estadística Actuarial de la UB Sra. Mercedes Ayuso per parlar sobre pensions i el Dr. Simon Schwartz per sensibilitzar-nos sobre la malnutrició de la gent gran.

L’acte va esta presentat i moderat pel periodista Sr. Xavier Graset, i va concloure l’acte l’eurodiputat Sr. Francesc Gambús amb un resum de les conclusions de la jornada amb el compromís de fer arribar a Brussel·les les inquietuds i preocupacions mostrades tant pels ponents com el bon nombre d’assistents a la jornada que va resultat molt participativa.

 

europa amb valors 01

 

 

europa amb valors 02