Per parlar sobre polítiques públiques i garantia de l’autonomia de les persones grans, el nostre president Sr. Josep Carné ha participat en una taula rodona conjuntament amb la Regidora d’Infància, Joventut i Persones grans de l’Ajuntament de Barcelona Sra. Carmen Andrés i la Directora del Departament de Persones grans de l’Obra Social la Caixa la Sra. Cristina Segura.

Aquest acte li ha permès al Sr. Carné poder aportar la visió de les persones grans sobre la realitat en que ens trobem i quines son les inquietuds, reivindicacions i necessitats de com esperem que sigui l’atenció soci-sanitària que permeti garantir una millor autonomia de les persones d’edat avançada. Aquesta jornada està dins del marc de l’Acadèmia d’Estiu organitzada i finançada per EIT Health, i coordinada pel grup GISME de la Universitat de Barcelona, ens ha donat la possibilitat de poder traslladar als professionals implicats en l’atenció de les persones grans assistents al acte el nostre posicionament.

L’acte realitzat a la seu del Palau Macaya de Barcelona hi van assistir un bon nombre de persones de diferents àmbits (psicòlegs/es, tècnics/ques municipals, infermers/es, treballadors/es socials, investigadors/es, voluntaris/ies, metges/esses i advocats/des), que va donar peu a un bon debat sobre el tema de l’autonomia de les persones grans.

 

 

academia estiu 01

 

 

academia estiu 02