El dia 14 de setembre de 2017 al saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat la Secretaria General de l’Esport va presentar el Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport a Catalunya preparat durant aquest any, des de la celebració del II Congrés de l’Esport Català que va donar sortida al procés participatiu extens que ha redactat aquest Pacte.

El Pacte cerca estendre l’ús i activitat esportiva a tots els ciutadans de totes les edats, de forma que, des de petits ho incorporin al seu programa de vida i a l’arribar a grans no s’abandoni.

Té la vocació de ser la base d’una futura Llei de l’Activitat Física i de l’Esport catalana. Durant els anteriors mesos es varen fer processos participatius territorials, d’àmbit i sectorials i en tots aquestes reunions de treball i va ser present Fatec que va treballar tot el que es refereix a l’exercici de les persones grans i l’esport i l’exercici dels infants i adolescents. En nom de Fatec varen intervenir en aquestes trobades el president Sr. Josep Carné i el Sr. Josep Cayuelas, membre de la Junta Directiva.

En aquest acte solemne de la signatura, varen assistir, en nom de Fatec i del president els Srs. Josep Cayuelas i Mario Cugat que va signar.

 

pacte activitat fisica 01

Intervenció del Sr. Mario cugat, membre de Fatec

 

 

pacte activitat fisica 02

 

 

pacte activitat fisica 03