El passat dia 6 d'octubre 2017 es va celebrar a Platja d'Aro el dia internacional de la Gent Gran, organitzat per l'Agrupació Territorial del Gironès, on ens van acompanyar 600 persones provinents de les Llars i Casals del territori.

Va presidir l'acte el Sr. Josep Carné, president de la FATEC de tot Catalunya acompanyat del alcalde de Platja d’Aro Il·lm. Sr, Joan Giraut, conjuntament amb el delegat territorial de Fatec, Sr. Jaume Figueres i Joan Gratacós.

En els parlaments es va fer referència que aquest any les Nacions Unides havia declarat aquesta celebració amb el lema: Intentant el futur: aprofitant els talents, les contribucions i la participació de les persones grans en la societat, amb el suggeriment de que els grans en mantinguem actius per aportar el nostre saber i la nostra experiència a la societat.

El president Sr. Carné va aprofitar per llançar un missatge d’oferta des de la FATEC per animar a treballar tots junts per afrontar el moments difícils i complexos que vivim a Catalunya, a fi d’estar cohesionats per mantenir i millorar els drets fonamentals de les persones grans que més ens afecten, com son la salut, les pensions o la dependència.

Va concloure l'acte amb un dinar de germanor i un final de festa amb ball, tot dins d’un ambient cordial i de bona relació entre tots els assistents.

 

platja d aro 2017 01

 

 

platja d aro 2017 02