El passat dia 15 d’octubre, el nostre president Sr. Josep Carné, ha participat en la festa d’homenatge a la gent gran a Bell-lloc d’Urgell, on es va homenejar a les persones del poble per festejar els seus 81 i 80 anys d’edat, per celebrar-ho és va realitzar una sèrie d’actes en les que cal destacar una exposició fotogràfica on cada un de les persones homenejades van aportar un recull de records dels fets més importants de la seva vida, per poder-los compartir amb els seus amics i familiars.

I l’acte principal va ser un dinar de germanor on s’hi van aplegar prop de 500 persones, i que va estar presidit per Il·lm. alcalde de Bell-lloc Sr. Carles Palau, el Il·lm. president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell Sr. Joan Trull i el propi president de la FATEC que conjuntament amb el president de la Llar Sr. Baptiste Torrubiano, i altres autoritats locals, van ser els encarregats del lliurament del guardons, a més de dirigir unes paraules a tots els presents al acte.

Cal destacar l’ambient de cordialitat i participació de tots els assistents, que van gaudir del final de festa amb una sessió de ball, i amb regals per a tothom.

 

bell lloc 01

 

 

bell lloc 02

 

 

bell lloc 03