Per posar en marxa les iniciatives proposades en la trobada realitzada el passat mes de juny, el dia 26 d’octubre el president de Fatec, Josep Carné, conjuntament amb el vicepresident Ramon Tubella, i el seu portaveu Sr. Enric Ollé, es van reunir amb el Secretari General d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, Sr. Oriol Amorós i la responsable de l’Àrea de Relacions Interdepartamentals i Participació, Sra. Najat Dahan, amb l’objectiu de concretar accions per l'apropament i la integració de les persones grans nouvingudes als casals de gent gran.

És va acordar que tant la Fatec com la Generalitat posaran en marxa un projecte per aconseguir els objectius descrits, buscant espais d’interacció per realitzar xerrades sobre els aspectes socio-culturals de les diferents ètnies en els que tots el pobles i barris de Catalunya actualment convivim, com també poder fer un intercanvi d’experiències migratòries viscudes en primera persona ja sigui de dins del Estat com dins de la pròpia CCAA.

Des de FATEC llancem una crida per demanar la participació i col·laboració de tots els casals i llars de jubilats per poder trobar aquest espai integrador i de convivència conjunta.

 

 

igualtat 01