Dins l’apartat d’exercici físic per a la gent gran, FATEC ha impulsat per aquest estiu 2017 un programa de Piscina per a Gent Gran, a pobles petits que no tenen l’oportunitat de practicar esport aquàtic durant tot l’any amb el suport de la Fundació Bancària la Caixa.

Per aquest any hem començat a la piscina de Tona a la Comarca de l’Osona, Saldes, Borredà i Sant Julià de Cerdanyola ala Comarca del Berguedà i a Bell-lloc a la Comarca del Pla d’Urgell. Les activitats estan dirigides a la persona gran perquè es familiaritzi amb els exercicis aquàtics més orientats a les seves condicions.

La natació és un dels esports que poden practicar la majoria de les persones sense tenir en compte la seva edat, però per aquest col·lectiu és més beneficiós, doncs l’aigua té un baix impacte sobre les diferents parts del nostre cos i redueix al màxim la tensió dels ossos i de les articulacions, parts molts delicades per aquestes persones. Són formes divertides de gaudir dels beneficis de la pràctica esportiva dins de l’aigua.

Us deixem amb un vídeo de la Piscina de Saldes realitzant el Curs de Piscina per a Gent Gran a l’Estiu: