Els dies 26 i 27 de novembre de 2018 la FATEC conjuntament amb una vintena de responsables d’entitats catalanes que formem parla de la Taula de Tercer Sector Social, ens hem desplaçat fins a Brussel·les per fer una visita institucional al Parlament Europeu, de mà dels eurodiputats Jordi Solé i Josep Mª Terricabras on hem pogut aprendre i aprofundir sobre les funcions de les institucions europees en temes socials.

A la mateixa seu del Parlament hem mantingut una reunió amb la Sra. Emma Toledano com a responsable del Fons Social Europeu, per identificar i explorar línies de finançament, i també hem tingut l’oportunitat de realitzar trobades amb diferents entitats de caràcter social ubicades a Brussel·les per reforçar el lligam amb la UE, com van ser: SOCIAL SERVICE EUROPE com proveïdor de serveis socials i de salut sense ànim de lucre ; ENIL (Eureopan Network on Independent Living) entitat d’atenció a la discapacitat i promoure la vida independent; EAPN, com a Red Europea per la Lluita contra la Pobresa; i CIRÉ per la integració dels immigrants.

També vam ser rebuts per la Delegada del Govern davant la Unió Europea Sra. Meritxell Serret, que conjuntament amb persones tècniques del seu departament ens ha permès analitzar les vies d’actuació per poder explorar oportunitats de presentar projectes per obtenir finançament europeu.

 

parlament europeu 01

 

 

parlament europeu 02

 

 

parlament europeu 03