La FATEC ha estat present el 22/06/2021, en el acte de la posta en marxa de la xarxa de "Ambaixadors del Bon Tracte" que treballarà per a la gent gran. La campanya presentada al Vendrell té per objectiu compartir recursos i experiències entre professionals, entitats i ajuntaments per ajudar les persones grans del Baix Penedès i del Tarragonès.

La plaça Vella del Vendrell ha estat l'escenari de la presentació de la campanya impulsada per L'Arc Serveis Assistencials, el servei d'ajuda domiciliària que treballa amb les persones grans, discapacitat i dependència al Baix Penedès i al Tarragonès. La campanya s'ha iniciat avui amb la creació d'un equip d'”ambaixadors” dels municipis d'ambdues comarques amb l'objectiu de treballar envers la gent gran.

Durant la presentació s'ha fet una crida a la creació d'un equip ampli, per treballar conjuntament envers la gent gran: “Busquem ambaixadors del Bon Tracte” que defensin els drets, les bones conductes, el benestar, que elaborin polítiques de prevenció i actuació, desenvolupin serveis d'acció social i de la salut en tots els seus àmbits.

Aquesta iniciativa promoguda i liderada per L’Arc Serveis Assistencials ha estat el nexe d’unió i compromís entre les Associacions, Ajuntaments, col·lectius professionals, casals, i Entitats de Gent Gran de les comarques així com el suport incondicional de FATEC.

 

ambaixadors vendrell 3

ambaixadors vendrell 1

ambaixadors vendrell 2