COIB 2La Vocalia de Ciutadania del COIB (Col·legi Oficial Infermeres i infermers de Barcelona) ha organitzat un webinar que ha permès crear un espai de trobada entre diferents agents per compartir experiències, reflexions i pràctiques relacionades amb les desigualtats digitals que afecten a les persones grans i que s’han vist agreujades per la pandèmia de la covid-19.

L’acte ha permès explicar la situació que es troba les persones grans davant la bretxa digital en especial per la “cibersalut” presentat pel Sr. Josep Carné de FATEC.

La Sra. Natàlia Mingorance. Infermera clínica territorial ARES-Atenció Primària Baix Llobregat Centre. Institut Català de la Salut ho ha pogut fer des l’àrea de professional de la salut.

Janet Recasens. Voluntària. Associació d’Acompanyament Digital de La Sagrera que ha pogut explicar aspectes practics de com ho estant portant a terme.

La benvinguda de la jornada ha estat a càrrec de Paloma Amil, vocal de la Vocalia de Ciutadania del COIB, moderant i presentant conclusions la Sra. Rosalia Santesmases, membre de la Vocalia de Ciutadania.

L’enllaç per veure l'enregistrament del webinar: celebrat el passat 5 de juliol de 2021. El podeu trobar enllaç https://tinyurl.com/yfhka9h4 i al canal de Youtube  https://youtu.be/XBKy6wxKAFk

COIB 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COIB 3