En el Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, avui 14 setembre 2021, el president de FATEC Sr. Josep Carné i el vicepresident Ramon Tubella, han mantingut una reunió de treball amb la Secretària General de l’Esport Sra. Anna Caula, que ha permès poder fer una presentació exhaustiva de la nostra Federació.

Tanmateix s’ha pogut fer un repàs de les activitats realitzades en els darrers anys del Programa “Fatec+Plus Vida” amb el suport de la secretaria general de l’Esport i l’Obra Social la Caixa, dirigit a activitats físiques per a la gent gran que s’estan portant a terme en els Casals, que ens ha permès poder analitzar amb detall buscar sinergies per la seva continuïtat.

Així mateix s’han presentat propostes per poder-lo ampliar amb altres aplicacions sempre buscant el benestar de les persones grans que participen en activitats en els casals, i veure com podem sortir-ne endavant desprès dels efectes de la pandèmia i poder recuperar el benestar físic, psíquic i social de les persones grans.

sEsport 1

sEsport 2