El 6 d’octubre 2021, s’ha celebrat la 5ª trobada de Casals de FATEC al efecte de continuar mantenint els contactes amb representants de la gent gran del territori i poder analitzar i debatre els temes que mes ens ocupen i ens preocupen.

En el transcurs del acte el Centre de Vida Independent (CVI), ens va fer una presentació sobre la vida independent, i de com podem millorar l’autonomia i la seguretat a la nostre llar, al efecte de conèixer les maneres que tenim de mantenir-nos a casa amb qualitat de vida i tenir un envelliment saludable, es va observar que petites millores sense grans inversions, utilitzant productes de suport, o estratègies de la vida diària ens pot fer més fàcil el dia a dia.

En l’apartat de donar a conèixer les activitats que fan els casals, ha estat en aquest cas l’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS DE SANTA BARBARA de la comarca del Montsià ens van explicar quina es la situació actual del seu Centre i quines son els projectes i activitats que estan portant a terme, així com la planificació d’activitats previstes per tot l’any.

El Casal de Roda de Barà ens van explicar la visita que van fer conjuntament amb l’entitat de “ambaixadors del bon tracte” al Parlament de Catalunya on van presentar per registre un manifest sota el títol “Projecte de Vida per la Gent Gran”.

Per continuar parlant del projecte Soledat que està desenvolupant FATEC, la Sra. Marta Raventós ens va fer un recordatori de com està el projecte com també de les properes passes necessàries per aconseguir els objectius marcats.

En el capítol de precs i preguntes es va parlar d’una oferta de cultura per poder anar al gran teatre del Liceu de Barcelona, com també la possibilitat de trobar d’altres alternatives relacionades amb aquest àmbit i que se’n puguin beneficiar les persones grans.

Es va recordar que tothom es reservi la data del 10 de novembre per participar a l’Assemblea General de FATEC, en la que s’haurà de votar una nova junta directiva, al temps que és va animar a presentar candidatures al respecte.

5aTrobadaCasals1

5aTrobadaCasals2