ccgarraf1 ccgarraf2
 

 El Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf el 21 octubre 2021, ha organitzat una jornada per poder debatre sobre el efectes de la pandèmia i la situació dels serveis sanitaris i d’atenció a les persones grans, com també posar sobre la taula el rol que tenen les persones grans envers les decisions que es puguin prendre sobre la seva vida. Així mateix s’ha analitzat quins són els desitjos pel seu futur, i com volen viure els seu dia a dia.

Per posar-ho en context s’han presentat les ponències:

1.- Ponència “La Importància de la independència i autorealització” a càrrec de Josep Carné, president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC)

2.- Ponència “Drets i Deures de les Persones Grans” a càrrec de David Agustí, director de l’Oficina de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya.

La jornada ha donar peu entre els participants a poder comentar, debatre i opinar sobre les qüestions que més ens ocupen i ens preocupen, arribant a la conclusió de que els grans no sols tenim present sinó que sobre tot tenim futur i volem treballar per millorar-lo.