x congresEV2

 

A l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, s’ha celebrat la Jornada de Cloenda i presentació de conclusions del VIII Congres Internacional Dependència i Qualitat de Vida impulsat per la Fundacio Edad&Vida

Aquesta trobada ha permès exposar les conclusions extretes de les dos jornades de treball que s’han efectuat de forma telemàtica on s’ha posat èmfasis sobre la integració sociosanitària, i l’adequació del model d’atenció cures de llarga durada a les necessitats de futur.

En aquest acte hi ha participat el Hble. Conseller de Salut Sr. Josep Maria Argimon que va estar acompanyat per responsables del seu departament, com també del de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona així com responsables del àrea de Salut i Benestar de la Comunitat i de l’Ajuntament de Madrid.

Tanmateix i per donar veu a les persones grans i va participar el Sr. Josep Carné com a president de FATEC, vicepresident de CEOMA i com a membre de la Plataforma de Mayores y Pensionistas PMP, (aglutinant prop de 6.000.000 d’afiliats) per reivindicar que s’escolti i és tingui en consideració la veu de les persones grans en el moment de prendre decisions sobre la implementació de programes i projectes adreçats a la millora de l’autonomia personal de les persones grans, demanant a totes les Administracions Publiques de que s’ha de treballar per les persones però amb les persones.

congresEV1 congresEV2

 

congresEV3