colmetges3El passat 13 d’octubre a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, es va realitzar una jornada per parlar de la bretxa digital en la gent gran, el President de FATEC, Sr. Josep Carné va estar invitat per presentar la ponència LES NOVES TECNOLOGIES: OPORTUNITAT O AMENAÇA PER ALS DRETS DE LA GENT GRAN?, en aquesta mateixa jornada hi va participar el Dr. Carlos Sanjuan Metge jubilat, i creador de la Campanya “Soy mayor, no idiota”, i la Sra. Isabel García que va presentar la tauleta Bleta com element innovador per trencar la bretxa digital , l’acte va està conduit i moderat per la Sra. Natàlia Raguer com a coordinadora del Programa de Protecció Social del CoMB i es va ocupar de donar la benvinguda el Dr. Marc Soler director corporatiu del CoMB.

La jornada va permetre posar sobre la taula les dificultats que ens trobem les persones grans davant les imposicions de la digitalització, la necessitat de disposar de mesures adequades per eliminar les barreres amb programes seriosos de formació, també d’acompanyament i poder comptar amb dispositius segurs, i per demanar de que les persones puguem participar en les preses de decisions davant les innovacions que ens afecten.

L’acte va acabar amb un espai de reflexió i debat amb els assistents, que va permetre enriquir amb les seves aportacions la problemàtica de com les noves tecnologies poder ser utilitzades per millorar l’atenció social sense afectar negativament el drets de les persones grans.

 

Es pot veure l’acte canal youtube en el següent enllaç:

Veure acte en YouTube

 

Acte Col·legi de Metges Acte Col·legi de Metges Acte Col·legi de Metges