2030Llavaneres1
2030Llavaneres2

 

 

 

El passat dijous 2 de febrer 2023 es va fer una xerrada al Casal de Gent Gran de Llavaneres per parlar de sostenibilitat. En Joan March en nom de FATEC va traslladar als assistents que amb aquesta iniciativa pretenem donar a conèixer el món de la sostenibilitat, l’agenda 2030 i els ODS, així com el molt que podem fer les persones grans per la millora del planeta.

Es va aprofitar la xerrada per donar a conèixer com estalviar a casa tant amb l’aspecte econòmic com amb l’estalvi de recursos per ser més sostenible.

Tant mateix es va animar als assistents a apuntar-se a "L'onada pel Canvi" i forma part com milers d'altres persones de la resta del món demostrant el compromís de les persones grans amb el medi ambient i amb l'entorn, així com sensibilitzant que aportant un granet de sorra amb petits gestos, es pot millorar, reduir i inclús mitigà l'impacte de deteriorament que amb el dia a dia s’ocasiona al medi ambient i que aquest aportació pot ajudar a un estalvi considerable en energia elèctrica, aigua, combustible, etc.

Petits gestos que no sols beneficia'n al planeta, sinó que també, d'una forma més visible, a la butxaca.

"L'onada pel Canvi" de la FATEC pretén contribuir a un dels principals preceptes de la sostenibilitat.