Com cada any l'Agrupació Territorial de FATEC del Gironès ha celebrat el Dia Internacionals de la Gent Gran el passat dia 9 d'octubre a Platja d'Aro que va culminar en un dinar en el que es van aplegar més de 600 persones

Van assistir-hi persones de totes les comarques de la demarcació de Girona representant als seus Casals i Llars, l'acte va està organitzat per el president de l'Agrupació S. Joan Gratacós i tots els membres de la junta, ressaltant el bon clima de cordialitat que en tot moment es va viure per part dels assistents gaudint finalment d'un ball amb molta participació.

Van presidir el acte el Mario Cugat President de FATEC, i ens van acompanyar la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Familiar Sra. Montserrat Roura, la coordinadora territorial de l'Institut Català de les dones i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols Sr. Carles Matas, i d'altres autoritats de la demarcació.

L'acte va concloure amb un paraules del Sr. Gratacós, Montserrat Roura i Mario Cugat agraint l'assistència i animant-los a continuar a ser gent gran activa i participativa.

 

2015-dia-gent-gran-01

 

2015-dia-gent-gran-02

 

2015-dia-gent-gran-03