Imprimeix

 

 Catalans del món

logo-catalans-mon

FATEC desenvolupa relacions amb els nombrosos Casals de Catalunya i comunitats catalanes arreu del món, i entre ells de manera particular amb les persones d'edat, amb la voluntat de constituir un lloc d'intercanvi transgeneracional d'informacions i d'experiències entre els membres de la gran diàspora catalana present en nombrosos països de tots els continents.

Estem en contacte periòdic amb les 123 Comunitats Catalanes de l'exterior, repartides en 34 països dels 4 Continents.

 


Publicacions

Logo CoverAGE

 


Eines AGE d'Avaluació

age-tools-01

 


Presència institucional internacional

Per millorar, potenciar i reforçar la cooperació entre les organitzacions de persones grans a tota la Unió Europea, la FATEC està associada a diferents entitats a nivell internacional:

D'aquesta manera volem, entre tots, poder augmentar la consciència de les qüestions que més preocupen a les persones grans i jubilades en els debats polítics del PARLAMENT EUROPEU, LA COMISIO, EL CONSELL, LA ONU, OMS, UNESCO, etc.. i poder intercanviar experiències i bones pràctiques.

També estem participant i col·laborant en la creació i potenciació d'accions i activitats que afecten a les persones grans, com per exemple:

x wedo 3 Projecte WeDo per la dignitat i el benestar de la gent gran.

x logo hello brain Projecte Hello Brain: centrat en l'envelliment cognitiu, vol promoure la salut del cervell i donar a conèixer la investigació finançada per la Unió Europea en aquesta àrea.

 

Altres col·laboracions: