TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

  • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

  • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

  • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

  • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2018:

 

UN DIA DIFERENT A CATALUNYA EN MINIATURA. VOLEU PASSAR UN DIA DIFERENT I DIVERTIT. ENTREU I VEIEU EL QUE OFEREIX. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS 

 

PRE-NADAL. CIUTAT DE GIRONA. SORTIDA 15 DE DESEMBRE. PREU PER PERSONA 47,00 EUROS. AUTOCAR, ESMORZAR, VISITAREM GIRONA, RECORREGUT PER LES MURALLES. DINAR I ANIMADA SOBRETAULA AMB ELS SHOWMANS ADAM I JAN. MÚSICA I MÀGIA. BALL I ROTNADA A BARCELONA. Cliqui aquí per a més informació.

PIRINEO ARAGONÈS. PARC ORDESA, TREN D'ARTOUSTE, SABIÑANIGO, JACA, SAN JUAN DE LA PEÑA I AINSA. AUTOCAR. 5 DIES 4 NITS. PREU PER PERSONA 400,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

ISTANBUL. LA PORTA D'ORIENT. AVIÓ ANADA I TORNADA DES DE BARCELONA. HOTEL 4 ESTRELLES. DEL 21 AL 24 DE MARÇ O DEL 25 AL 28 D'ABRIL. 4 DIES-3 NITS.PREU PER PERSONA 395,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

LA PLUGIA, PARADISOS PROPERS. AVIÓ ANADA TORNADA: BCN-BRINDISI-BCN. HOTEL 4 ESTRELLES SUPERIOR. SORTIDA 17 D'ABRIL I 1 I 29 DE MAIG. PREU PER PERSONA 535,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

NEPAL, EL SOSTRE DEL MÓN. SORTIDES DES DE BARCELONA: ABRIL, MAIG, JUNY 2019. 9 DIES-7 NITS. PREU PER PERSONA 1.295,00 EUROS. KATHMANDU, POKHARA, SARANGKOT. HOTELS 4 ESTRELLES. Cliqui aquí per a més informació.

CARNAVALS DE CADIZ. CIRCUIT EN AVE. SORTIDA ESTACIÓ DE SANTS. SEVILLA, CADIZ, ARCOS DE LA FRONTERA, VEJER DE LA FRONTERA, CHICLANA. CARNAVALS DE CADIZ. PREU PER PERSONA 669,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

FALLES DE VALENCIA. DEL 18 AL 20 DE MARÇ. SORTIDA EN AUTOCAR. HOTEL A PATERNA. FALLES VALÈNCIA. 3 DIES-2 NITS. PREU PER PERSONA 255,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

ANDALUCIA. COSTA DEL SOL. MÁLAGA-BENALMÁDENA-ANTEQUERA I EL TORCAL RONDA-MIJAS-FRIGILIANA. 6 DIES-5 NITS. AVIÓ BCN-MÀLAGA-BCN. DATA DE SORTIDA 9 DE JUNY. PREU PER PERSONA 550,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

 

CREUERS:

CREUER CAPITALS BÀLTIQUES. SORTIDA 11 DE MAIG 2019. VOL AVIÓ BCN-HELSINKI - MALMO-BCN. CREUER 7 NITS TOT INCLÒS. CABINA INTERIOR 1.140,00 € PER PERSONA. EXTERIOR 1.190,00 €. SUPLEMENT INDIVIDUAL 215,00 €. Cliqui aquí per a més informació.

MINI-CREUER BUC SOVEREIGN. SORTIDA AL SUD DE FRANÇA. CREUER 4 DIES/3 NITS. SOPAR DEL CAPITAN. BARCELONA, PROVENCE, SETE I BARCELONA. CAMAROTE INTERIOR: 299,00 EUROS PER PERSONA. SUPLEMENT INDIVIDUAL 70,00 EUROS. CAMAROTE EXTERIOR: 375,00 EUROS. SUPLEMENT INDIVIDUAL 100,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

RONDÓ VENECIÀ. Vaixell Horizon. Sortida dia 2 de Juny 2019. Creuer de 8 dies-7 nits. Vol des de Barcelona inclòs. ATENAS, SANTORINI, MONTENEGRO, DUBROVNIK, ZADAR, VENECIA, TRIESTE. 1.075,00 EUROS INTERIOR- 1.150,00 EUROS EXTERIOR. Cliqui aquí per a més informació.

DUBAI: LLEGENDES D'ARABIA. SORTIDA 24 DE FEBRER 2019. VOL DES DE BARCELONA. BCN-DUBAI-BCN. CREUER 8 DIES-7 NITS. PREU CAMAROT INTERIOR 1.150,00 € PER PERSONA. CAMAROT EXTERIOR 1.185,00 € PER PERSONA. Cliqui aquí per a més informació.

CREUER: FIORDS DEL NORT. VOL DES DE BARCELONA. SORTIDA DIA 18 DE MAIG 2018. VAIXELL ZENITH. VISITAREM: MALMO, STAVANGER, BERGEN, NORDFJORDEID, HELLESYLT, GEIRANGER, ASLESUND, TRONDHEIM. PREU CAMAROT INTERIOR: 1.100 € PER PERSONA. CAMAROT EXTERIOR 1.1.50,00 € PER PERSONA. Cliqui aquí per a més informació.

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

  • CASTELL DE MONTESQUIU. Autocar, esmorzar, dinar, visita guiada al castell, ball... Demani pressupost per sortides d'altres llocs. Cliqui aquí per a més informació.

  • COVA DE LA FONT MAJOR. L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Autocar, guia, esmorzar, dinar, entrada i visita a la cova, ball, demani pressupost per qualsevol lloc de catalunya. Cliqui aquí per a més informació.

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 15 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web