TurisFatec-2009-petit

El departament de Turisme de Fatec (Turisfatec), té la garantia de prop de 25 anys d’experiència en la realització de viatges i excursions de diferents tipus amb la intenció de promoure l’activitat turística social i cultural entre les persones grans. Quan vam començar, varem ser pioners en promoure el turisme de la gent gran a Catalunya. Avui dia, és una realitat arrelada i en expansió.

grup-turismeEl compromís de FATEC per al turisme de les persones grans d’avui inclou:

  • Ens comprometem amb la qualitat. Volem donar la qualitat que les persones grans es mereixen.

  • Estem atents als canvis i captem les noves inquietuds de les persones per tal de promoure nous models de turisme

  • Els guies procuren que tothom se senti com a casa i que facin colla de seguida, de manera que cada viatge suposa un coneixement entre persones de diferents casals de gent gran.

  • Apostem per un turisme sociocultural. Creiem que el turisme ens ha de servir per conèixer i estimar el nostre país i per apropar-nos a les altres cultures. El turisme ha de ser una eina de comprensió i convivència entre pobles i una font d’experimentació i creixement personal.

 

Ofertes disponibles 2018:

 

UN DIA DIFERENT A CATALUNYA EN MINIATURA. VOLEU PASSAR UN DIA DIFERENT I DIVERTIT. ENTREU I VEIEU EL QUE OFEREIX. Cliqui aquí per a més informació.

 

 

ESTADES I SORTIDES PERSONES INDIVIDUALS 

 

ALSACIA.FIRA DEL NADAL. 4 DIES-3 NITS. SORTIDA 5 DE DESEMBRE. AUTOCAR. VISITAREM MULHOUSE, KAYSERSBERG, RIQUEWIHR, COLMAR, ESTRASBURG, THANN I  BESANÇON. PREU PER PERSONA 790,00 € Cliqui aquí per a més informació.

TERRES DE MESTRAL. 3 DIES-2 NITS. AUTOCAR. VISITAREM TIVISSA, ALTAFULLA. PREU PER PERSONA 128,00 EUROS. HOTEL 4 ESTRELLES, ANIMACIÓ CADA NIT EN L'HOTEL. Cliqui aquí per a més informació.

CASTANYADA. CONCA DE BARBERÀ. SORTIDA 1 DIA. AUTOCAR AMB GUIA ACOMPANYANT. VISITAREM L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. VISITAREM LA FÀBRICA FASSINA BALANYÀ, TAMBÉ VISITAREM UNA TIPICA PASTISSERIA TRADICIONAL AMB DEGUSTACIÓ. DINAR I BALL DESPRÉS DE LA SOBRETAULA. DIA 22 DE NOVEMBRE. PREU 42,00 EUROS PER PERSONA. Cliqui aquí per a més informació.

PRE-NADAL. CIUTAT DE GIRONA. SORTIDA 15 DE DESEMBRE. PREU PER PERSONA 47,00 EUROS. AUTOCAR, ESMORZAR, VISITAREM GIRONA, RECORREGUT PER LES MURALLES. DINAR I ANUMADA SOBRETAULA AMB ELS SHOWMANS ADAM I JAN. MÚSICA I MÀGIA. BALL I ROTNADA A BARCELONA. Cliqui aquí per a més informació.

 

CREUERS:

CREUER CAPITALS BÀLTIQUES. SORTIDA 11 DE MAIG 2019. VOL AVIÓ BCN-HELSINKI - MALMO-BCN. CREUER 7 NITS TOT INCLÒS. CABINA INTERIOR 1.140,00 € PER PERSONA. EXTERIOR 1.190,00 €. SUPLEMENT INDIVIDUAL 215,00 €. Cliqui aquí per a més informació.

MINI-CREUER BUC SOVEREIGN. SORTIDA AL SUD DE FRANÇA. CREUER 4 DIES/3 NITS. SOPAR DEL CAPITAN. BARCELONA, PROVENCE, SETE I BARCELONA. CAMAROTE INTERIOR: 299,00 EUROS PER PERSONA. SUPLEMENT INDIVIDUAL 70,00 EUROS. CAMAROTE EXTERIOR: 375,00 EUROS. SUPLEMENT INDIVIDUAL 100,00 EUROS. Cliqui aquí per a més informació.

RONDÓ VENECIÀ. Vaixell Horizon. Sortida dia 2 de Juny 2019. Creuer de 8 dies-7 nits. Vol des de Barcelona inclòs. ATENAS, SANTORINI, MONTENEGRO, DUBROVNIK, ZADAR, VENECIA, TRIESTE. 1.075,00 EUROS INTERIOR- 1.150,00 EUROS EXTERIOR. Cliqui aquí per a més informació.

DUBAI: LLEGENDES D'ARABIA. SORTIDA 24 DE FEBRER 2019. VOL DES DE BARCELONA. BCN-DUBAI-BCN. CREUER 8 DIES-7 NITS. PREU CAMAROT INTERIOR 1.150,00 € PER PERSONA. CAMAROT EXTERIOR 1.185,00 € PER PERSONA. Cliqui aquí per a més informació.

CREUER: FIORDS DEL NORT. VOL DES DE BARCELONA. SORTIDA DIA 18 DE MAIG 2018. VAIXELL ZENITH. VISITAREM: MALMO, STAVANGER, BERGEN, NORDFJORDEID, HELLESYLT, GEIRANGER, ASLESUND, TRONDHEIM. PREU CAMAROT INTERIOR: 1.100 € PER PERSONA. CAMAROT EXTERIOR 1.1.50,00 € PER PERSONA. Cliqui aquí per a més informació.

 

ESTADES I SORTIDES EXCLUSIVAMENT CASALS I ASSOCIACIONS

  • CASTELL DE MONTESQUIU. Autocar, esmorzar, dinar, visita guiada al castell, ball... Demani pressupost per sortides d'altres llocs. Cliqui aquí per a més informació.

  • COVA DE LA FONT MAJOR. L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Autocar, guia, esmorzar, dinar, entrada i visita a la cova, ball, demani pressupost per qualsevol lloc de catalunya. Cliqui aquí per a més informació.

 

 


 

Condicions per accedir a les ofertes

La única exigència que heu de complir és fer-vos socis del Club de Turisme Sociocultural de Fatec.

 

Com fer-me soci?

El cost és únicament de 15 € anuals. Podeu sol·licitar la vostra alta a través d'aquest formulari de contacte o contactant directament amb Turisfatec.

 

Com contactar amb Turisfatec?

A través del formulari de contacte d'aquesta mateixa web